Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποτε και να βρούμε τους «απασχολημένους», θα τους δείξουμε τι εστί πρωταθλητής

Όποτε και να βρούμε τους «απασχολημένους», θα τους δείξουμε τι εστί πρωταθλητής
Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 - 11:23

Πόσο κωμικό, πραγματικά, να διαβάζεις την παραμύθα να… πετάει στα σύννεφα, για την ευρωπαϊκή… «εποποιία» του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε κάτι χωριά, για να παίξει με κάτι άλλα χωριά και να προχωρήσει στη διοργάνωση των χωριών. Προσέξτε.

Έχουμε πει 100 φορές ότι δεν έχουμε διάθεση να υποτιμήσουμε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά πραγματικά ξεπερνά τα όρια της ονειροφαντασίας, το ύφος με το οποίο η προπαγάνδα μιλάει την «Ευρώπη του ΠΑΟΚ», ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη… Γάνδη.

Εντάξει, μικρή ομάδα στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, για την παραμύθα που τον στηρίζει είναι μεγάλη επιτυχία το να είναι εκεί που είναι και να παίζει με διάφορα χωριά και να δηλώνει… απασχολημένος.

Εμείς περιμένουμε την κλήρωση των πλέι οφ, για να κυνηγήσουμε τίτλο, τον οποίο ήδη εν πολλοίς έχουμε αγκαλιά. Και περιμένοντας την κλήρωση, κάνουμε μια σκέψη, ορμώμενοι από την… παραμύθα της «Ευρώπης του ΠΑΟΚ». Όποτε και να βρούμε τους «απασχολημένους», θα τους δείξουμε τι εστί πρωταθλητής. Αφού είναι… busy με την Ευρώπη της γειτονιάς, θα τους επαναφέρουμε εμείς στην ελληνική πραγματικότητα. Και θα τους δείξουμε τι είναι να παίρνεις το 47ο και να κυνηγάς ξανά την κανονική Ευρώπη. Αυτή του Champions League.

Εντάξει, η διαφορά επιπέδου είναι τεράστια. Τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές. Δεν αλλάζει κάτι τώρα, που ο ΠΑΟΚ θα παίξει δύο ματς με τη… Γάνδη. Αλλά αφού πετάνε στα σύννεφα της ονειροφαντασίας τους, είναι δουλειά μας να τους επαναφέρουμε στην αλήθεια. Τη σκληρή αλήθεια του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης