Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εικόνα του «σβήνω το ματς» δεν πάει στα Γιάννενα

Η εικόνα του «σβήνω το ματς» δεν πάει στα Γιάννενα
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 14:25

Ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα, με τις αδυναμίες της, όπως όλες. Απέναντι σε αυτό τον ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει σήμερα το μεσημέρι, στους «Ζωσιμάδες», για να διατηρήσει τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ, ή και να την αυξήσει, αν αυτό προκύψει. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός οφείλει σήμερα να αλλάξει λιγάκι την εικόνα του, σε σχέση με εκείνη την οποία εμφανίζει εκτός έδρας, φέτος.

Για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει φέτος, μετά το ένα γκολ να κάνει περισσότερο διαχείριση, αλλά στα Γιάννενα αυτό ίσως δεν αρκεί. Η εικόνα του «σβήνω το ματς» δεν πάει στα Γιάννενα και αυτή φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων φέτος, εκεί, με τον Ολυμπιακό να προηγείται νωρίς.

Και ενώ στη συνέχεια του αγώνα, ο Θρύλος θέλησε να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα και να προσπαθήσει να το διαφυλάξει μέχρι το φινάλε, ο ΠΑΣ βρήκε απάντηση… Θα μας πείτε ΟΚ, με πέναλτι… εφεύρεση, εις βάρος του Ολυμπιακού, ισοφάρισε ο ΠΑΣ με τον Εραμούσπε, το γκολ του Αγκιμπού. Στο 17’ ο μέσος από τη Γουινέα, στο 61’ ο παίκτης του ΠΑΣ. Δεύτερο μέρος…

Αποτέλεσμα ήταν ο Ολυμπιακός να… αγχωθεί παραπάνω, να χρειαστεί να πιέσει και να πιεστεί περισσότερο και εν τέλει να βρει μια αγχωτική, αν και δίκαιη νίκη, στο φινάλε, με τον Ελ Αραμπί. Η ουσία είναι πως αν ο Ολυμπιακός ψάξει και βρει σήμερα γρήγορο γκολ, καλό θα είναι να μην… καθίσει πάνω σε αυτό.

Διαβάστε επίσης