Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δική μας η κούπα! Η σημασία του δυνατού φινάλε και η φιέστα! (video)

Ολυμπιακός: Δική μας η κούπα! Η σημασία του δυνατού φινάλε και η φιέστα! (video)
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 00:56

Συνηθίζεται μετά από απώλειες βαθμών να υπάρχει αρκετή γκρίνια και μουρμούρα και μία σχετική ισοπέδωση. Δεν θα αλλάξει αυτό. Καλά, εμείς «μιλάμε» μόνο για τον κόσμο του Ολυμπιακού, όχι για κάτι τρύπες που προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τέτοιες (λίγες) καταστάσεις και να σπείρουν τη διχόνοια. Δεν περνάνε, όμως, αυτά...

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και αυτή η απώλεια βαθμών είχε άρωμα «εξυγίανσης». Σκάνδαλο κανονικό. Άλλωστε, η μπάλα πηγαίνει στον Περέα που κάνει το 1-1 στο 70’ από το χέρι του Ντομίνγκες. Ξεκάθαρα. Και το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά ο Κουτσιαύτης δεν το είδε και ο Γκάμαρης που το είδε στο VAR... δεν το είδε!

Κάπως έτσι μειώθηκε η διαφορά. Καλά, στους 10 βαθμούς είναι. Κανείς στον Ολυμπιακό δεν τρελαίνεται. Δεν χρειάζεται, άλλωστε. Αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία και να βρουν στην ομάδα τι δεν λειτουργεί στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, όπως και δεν είναι στο γνωστό του επίπεδο στο σύνολο της σεζόν, είναι δεδομένο και το έχουμε επισημάνει ξανά.

Όπως και να ‘χει, το πρωτάθλημα δεν χάνεται, δεν γίνεται να χαθεί. Ακόμη και ο Ολυμπιακός που είναι μακριά από τα υψηλά στάνταρ του, είναι σκάλες πάνω από τον πιο κοντινό του αντίπαλο. Δεν αλλάζει κάτι. Το +12 έγινε +10, ε και; Δικό μας είναι το 47ο και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε, που θα ζήσουμε άλλη μία φιέστα. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, έχει πολύ μεγάλη σημασία και το πώς θα κλείσεις τη σεζόν. Κοινώς, είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς να κλείσει δυνατά το πρωτάθλημα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όπου και να «κάτσει», πάντως, η διαφορά, το 47ο θα το πανηγυρίσουμε έντονα, όπως κάθε άλλο πρωτάθλημα! Όπως μόνο εμείς ξέρουμε...

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Την ουρά τους κυνηγάνε

Την ουρά τους κυνηγάνε

Ο τίτλος οδεύει ήδη προς το λιμάνι και όλη αυτή η αναμπουμπούλα, την οποία κάποιοι παλεύουν να περάσουν είναι… αχρείαστοι.