Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρόμος και πανικός εκτός μέτρου στις τάξεις των «εξυγιαντών»

Τρόμος και πανικός εκτός μέτρου στις τάξεις των «εξυγιαντών»
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 10:34

Έχουμε ζήσει πολλά, στα χρόνια της «εξυγίανσης». Πάρα πολλά, εμείς οι Ολυμπιακοί. Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Από σκευωρίες και κατηγορίες που όχι απλά δεν στάθηκαν την κρίσιμη ώρα, αλλά κατέπεσαν σαν… άμμος μπροστά στο κύμα (της δικαιοσύνης), μέχρι τρομερό κυνήγι από τη διαιτησία και τους θεσμούς του ποδοσφαίρου και απόλυτη έχθρα, από τους «εξυγιαντές» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από ανηλεή πόλεμο προς την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέχρι VAR που δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να βλέπουν και πόλεμο στα ΜΜΕ και στην προπαγάνδα… Και τώρα, παρά τις απέλπιδες προσπάθειές τους, να πλήξουν ξανά τον Ολυμπιακό και να τον απομακρύνουν από την πρώτη θέση, βλέπουν την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να στέφεται ξανά πρωταθλήτρια.

Σκεφτείτε τι τραβάνε που βλέπουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει το τρίτο σερί μέσα στα χρόνια της «εξυγίανσης», που προσπαθούν με όλο τον μηχανισμό προπαγάνδας που διαθέτουν, να τον χτυπήσουν εκτός γηπέδου.

Σκεφτείτε πόσο πολύ τους πονάει που βλέπουν όλους τους κόπους τους να πηγαίνουν χαμένοι. Σκεφτείτε που σε επίπεδο προπαγάνδας και «εξυγιαντικών» ΜΜΕ, βλέπουν διαρκώς την αποτυχία μπροστά τους και την επιτυχία του Ολυμπιακού. Και αντιλαμβάνονται πως και η εμπιστοσύνη και η… υπομονή των αφεντικών τους, για λογαριασμό των οποίων κάνουν αυτό τον πόλεμο, προς τον Ολυμπιακό, θα… εξαντληθεί και μαζί ενδεχομένως και οι απαιτούμενοι… πόροι, για να συνεχίσει αυτός ο πόλεμος. Και τότε τα πράγματα θα ζορίσουν πραγματικά για εκείνους…

Σκεφτείτε τον τρόπο και την αγωνία τους.. Σκεφτείτε πόσο τρέμουν μπροστά στο τρίτο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, στα χρόνια της «εξυγίανσης» και μπροστά στο φάσμα της νέας αποτυχίας τους… Δείτε τον πανικό τους να ξεδιπλώνεται καθημερινά, στα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ, μέσα από τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός… δεν κάνει. Γελάμε.

Διαβάστε επίσης

Την ουρά τους κυνηγάνε

Την ουρά τους κυνηγάνε

Ο τίτλος οδεύει ήδη προς το λιμάνι και όλη αυτή η αναμπουμπούλα, την οποία κάποιοι παλεύουν να περάσουν είναι… αχρείαστοι.