Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Από φάουλ υπέρ του Θρύλου που δεν δόθηκε έγινε το 1-0 της Ξάνθης

Ολυμπιακός Β’: Από φάουλ υπέρ του Θρύλου που δεν δόθηκε έγινε το 1-0 της Ξάνθης
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 16:05

Ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε σήμερα Τετάρτη τις υποχρεώσεις τους στη Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας εκτός έδρας αγώνα, στα Πηγάδια, με την Ξάνθη. Μάλιστα, το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο τον βρήκε πίσω στο σκορ, αλλά και με παράπονα, για τη φάση, η οποία έφερε αυτό το προβάδισμα της Ξάνθης! Έξαλλοι στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’ με το μαρκάρισμα στον Αποστολόπουλο το οποίο… πνίγηκε, με την Ξάνθη να βρίσκει γκολ στη συνέχεια της φάσης! Στο 44’ το 1-0, με τον νεαρό ακραίο μπακ, ο οποίος σήμερα κατ’ ανάγκη πήγε δεξιά, να έχει δεχθεί μαρκάρισμα και χάνει την μπάλα με φάουλ, το οποίο αν και θα μπορούσε να δοθεί, δεν δόθηκε. Ο διαιτητής Τσιάρας (Καβάλας) έδειξε να συνεχιστεί το ματς και στην εξέλιξη της φάσης ο Διαμαντόπουλος σκόραρε, για την Ξάνθη…

Στα του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός είχε ελαφρά υπεροχή, την οποία όμως δεν έκανε γκολ. Ο Μπα έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 11’ και στο 24’, από γυρίσματα των Κίτσου και Μαρίνου αντίστοιχα, τα οποία δεν κατάφερε να μετατρέψει σε ασίστι, αστοχώντας… Ο Τζολάκης είχε δύο καλές επεμβάσεις στο 7’ και στο 40’, ενώ στο 29’ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Καλογερόπουλος, ο οποίος έπαιζε κατ’ ανάγκη δεξιός μπακ. Μπήκε στη θέση του ο Αποστολόπουλος, επίσης κατ’ ανάγκη δεξιός μπακ, με τον νεαρό στόπερ να δείχνει ότι έχει μυϊκές ενοχλήσεις.

Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες:

Ξάνθη: Τσομπανίδης, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Κρητικός, Διαμαντόπουλος, Αλί Μπαμπά, Τζανακάκης, Φάζος, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Φαντιγκά, Ξενιτίδης, Κανέ, Κωστή, Μαρίνος, Μπα.

Διαβάστε επίσης