Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αιώνιο» ντέρμπι: Οι δοκιμές Παρασκευής και Σαββάτου θα δείξουν τι σκέφτεται ο Μαρτίνς

«Αιώνιο» ντέρμπι: Οι δοκιμές Παρασκευής και Σαββάτου θα δείξουν τι σκέφτεται ο Μαρτίνς
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 11:37

Το «αιώνιο» ντέρμπι είναι σχεδόν εδώ. Πλησιάζει με… γοργούς ρυθμούς. Πλησιάζει και η αγωνία κορυφώνεται. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στη Λεωφόρο και να νικήσει. Και μάλιστα εμφατικά. Δεν αρκείται απλώς στο να φύγει… αλώβητος. Αυτό είναι για… άλλους. Ο Μαρτίνς σχεδιάζει με βάση τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει στη διάθεσή του και η αλήθεια είναι πως με την επικείμενη επιστροφή του Γκάρι Ροντρίγκες στην ενεργό δράση, αλλά και με τη βελτιωμένη εικόνα του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο Ολυμπιακός πηγαίνει ενισχυμένος στη Λεωφόρο, για να πάρει αυτό που θέλει.

Σε ό,τι αφορά τις δοκιμές του Πέδρο, αυτές θα δείξουν πράγματα προς το φινάλε της εβδομάδας. Δηλαδή Παρασκευή και Σάββατο. Ο Ολυμπιακός φυσικά έχει ως βάση το 4-2-3-1. Με αυτό πορεύεται αρχικά και από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς φέρεται να κάνει σκέψεις και για τριάδα στην άμυνα. Με Σισέ-Σκωράτη-Μανωλά και ένα 3-4-3 ως διάταξη. Σε αυτό κατά 99% θα είναι σέντερ φορ ο Τικίνιο. Ακραίοι μπακ οι Όλεγκ και Λαλά, ενώ σε ό,τι αφορά τα χαφ, αν ο Μπουχαλάκης είναι καλά, θα παίξει. Τα εξτρέμ είναι ένα ερωτηματικό και φυσικά οι Μασούρας-Βαλμπουενά-Γκάρι-Αγκιμπού θα «παίξουν» για εκεί. Στο «κάδρο» είναι πλέον και ο Φορτούνης, για τα καλά, μετά και την επιστροφή του, στην ενεργό δράση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο ρόστερ και λύσεις. Είτε για την αρχική ενδεκάδα, είτε για αλλαγές. Και ο Μαρτίνς, βλέποντας την αγωνιστική πρόοδο των Γκάρι και Μπουχαλάκη, θα σχεδιάσει πιο αναλυτικά τα πλάνα του για το ντέρμπι, καθώς οι μέρες θα πλησιάζουν για τη σέντρα.

Διαβάστε επίσης