Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κώστας Τσιμίκας: Ένα, δικό μας, παιδί μετράει τ’ άστρα! (photo)

Κώστας Τσιμίκας: Ένα, δικό μας, παιδί μετράει τ’ άστρα! (photo)
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 13:14

Κορυφαία ήταν η εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα στον προημιτελικό της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα στο “Anfield” για τα προημιτελικά του Champions League και ήταν ο MVP της πρόκρισης των “Reds” στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Κώστας Τσιμίκας, συνεχίζει να κατακτά ολόκληρη την Ευρώπη! Είναι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και συνεχίζει να… τρυπάει κάθε ταβάνι! Χθες, έδωσε ασίστ στα δύο από τα τρία γκολ της Λίβερπουλ ενάντια στην Μπενφίκα και πραγματοποίησε, γενικότερα, μια εξαιρετική εμφάνιση, καθώς έκανε 103 ενέργειες με την μπάλα, δημιούργησε τρεις ευκαιρίες και έδωσε δύο ασίστ, ενώ είχε 56/65 πάσες, με ποσοστό 86%. Είχε 2 επιτυχημένες ντρίμπλες και 4 εύστοχες σέντρες. Παράλληλα, κέρδισε 10 από τις 14 μονομαχίες που έδωσε και κέρδισε 5 φάουλ. Ως αποτέλεσμα αυτών, κέρδισε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Μια, πραγματικά, αστεράτη εμφάνιση από τον Τσιμίκα! Και το χθεσινό βραβείο MVP είχε και συνέχεια… Ο Τσιμίκας είναι ένας από τους τέσσερις υποψηφίους για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στις ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League μαζί με Αλμπιόλ, Μόντριτς και Στόουνς.

Πραγματικά, ανεπανάληπτο, επίτευγμα από τον Τσιμίκαρο, ο οποίος τίμησε την «ερυθρόλευκη» φανέλα στη διάρκεια της παρουσίας του στο Λιμάνι και από εκεί, έκανε το τεράστιο βήμα με τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ!

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Twitter.

Διαβάστε επίσης