Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν άλλαξε κάτι, αλλά... (photo)

Δεν άλλαξε κάτι, αλλά... (photo)
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 00:06

Αποτέλεσμα που σίγουρα φέρνει απογοήτευση στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού ήταν αυτό στη Λεωφόρο. Μη αποδεκτό αυτό το 1-0, κυρίως για την εικόνα της ομάδας που για ακόμη ένα ματς ήταν κακή.

Και, εντάξει, μπορεί να μην άλλαξε κάτι στο πρωτάθλημα, μιας και η διαφορά παραμένει στο +11 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν γίνεται το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα να μην προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ναι, οκ, δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία, αλλά σίγουρα η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι καλή. Και σίγουρα δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας. Και αντί να του δώσουν χαρά, του έδωσαν πίκρα. Αλλά υπάρχουν και αυτά στον αθλητισμό.

Φανταστείτε, όμως, και τους άλλους. Ναι, οκ, εμείς λέμε ότι δεν είμαστε καλοί... στο +11. Οι άλλοι στο -11 και πάει λέγοντας, τι να λένε. Βέβαια, δεν μας απασχολεί κιόλας, απλά το λέμε. Αυτό που μας απασχολεί και πρέπει να απασχολεί την ομάδα είναι πώς θα αλλάξει η εικόνα της.

Και επειδή δύσκολα θα δούμε συνταρακτική αλλαγή, το θέμα είναι να υπάρξει έστω μία βελτίωση. Η χρονιά, άλλωστε, δεν έχει τελειώσει...

Διαβάστε επίσης