Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας Ιταλός στον ημιτελικό της Τούμπας

Ένας Ιταλός στον ημιτελικό της Τούμπας
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 10:41

Τον Ντανιέλε Τσίφι όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, την Μεγάλη Πέμπτη (21/4) στις 19:30.

Ο Ιταλός διαιτητής ορίστηκε να σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε και Αλέσιο Μπέρτι.

Στο VAR θα είναι ο Μίκαελ Φάμπρι και βοηθός VAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

4ος διαιτητής μπήκε ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου (Αθηνών).

Για την ιστορία, στον άλλον ημιτελικό, Παναθηναϊκός-Λαμία (20/4, 19:00), διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τον Πολυχρόνη Κωστάρα (Αιτωλοακαρνανίας) και τον Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας). Στο VAR είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου και ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών. 4ος ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νέος διεθνής ο Τσίφι, με θέματα ο Φάμπρι

Νέος διεθνής ο Τσίφι, με θέματα ο Φάμπρι

Ο Τσίφι πήρε το σήμα τον Ιανουάριο. Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν VAR στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2 για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Φάμπρι ήταν προβληματικός σε ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.