Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπροστά θα βγουν τώρα τα ΚΟΜΑΝΤΟ

Μπροστά θα βγουν τώρα τα ΚΟΜΑΝΤΟ
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 15:45

Απλά τα πράγματα. Η ομάδα περνάει «φεγγάρι» ντεφορμαρίσματος και πλέον, μέχρι το φινάλε, καλούνται να την πάρουν από το χέρι εκείνοι των οποίων το μάτι ΘΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ. Θέλουμε να βλέπουμε ομάδα, η οποία θα δαγκώνει σίδερα! Επίσης απλά τα πράγματα και όπως κατέστησαν σαφές και οι οργανωμένοι του Θρύλου, οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες, τις προάλλες, ο Ολυμπιακός πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν να δείξει ότι… δαγκώνει! Να «τρώει σίδερα» και να παλεύει μέχρι το φινάλε ΟΛΑ τα παιχνίδια, με το ίδιο πάθος. Είτε αυτό είναι με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη, είτε με τον ΠΑΟ, είτε είναι ο τελικός του Κυπέλλου.

Δεν θα αφιερώσουμε περισσότερες από μερικές λέξεις, για να πούμε ξανά ότι το νταμπλ είναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ. Όχι απλώς επειδή ο Ολυμπιακός… πρέπει να το παίρνει πάντα. «Πρέπει» κυριολεκτικό δεν υπάρχει, αλλά «ΠΡΕΠΕΙ» μεταφορικό υπάρχει. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ΠΑΝΤΑ καλύτερος των άλλων. Φροντίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για αυτό. Και φυσικά έχει βάλει τη δική του δουλειά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει τον Ολυμπιακό τρεις φορές σερί πρωταθλητή Ελλάδας, με ένα νταμπλ, με μία δυναμική παρουσία στο Κορυφαίο (με κεφαλαίο Κ) επίπεδο της Ευρώπης…

Σε αυτή τη δύσκολη καμπή, τώρα, είναι οι ΚΟΜΑΝΤΟ που πρέπει να βγουν μπροστά. Και να πάρουν την ομάδα από το χέρι. Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός είναι ντεφορμέ, δεν αποδίδει όπως μπορεί και όπως θα έπρεπε. Πως το ισοσκελίζεις το ντεφορμάρισμα, ωστόσο; Με ΠΑΘΟΣ. Και έτσι πρέπει να πάει η ομάδα μέχρι το φινάλε. Στα εναπομείναντα ματς. ΜΕ ΠΑΘΟΣ. Έτσι θα έρθει το νταμπλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ πέταξε το... μπαλάκι στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Η ΕΠΟ πέταξε το... μπαλάκι στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Για γέλια και για κλάματα: Η ομοσπονδία απαντά στον Κούγια, χωρίς να τον κατονομάζει, ενώ αρνείται κάθε ευθύνη και απέστειλε το εξώδικο του γνωστού ποινικολόγου στον πρόεδρο και στα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου.