Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποια εκδίκηση τώρα; Από αυτούς;

Ποια εκδίκηση τώρα; Από αυτούς;
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 11:17

Λυπούμαστε (εντάξει όχι και τόσο…) αλλά αρνούμαστε να πάρουμε πολύ σοβαρά τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα με νοοτροπία νεόπλουτου, ο οποίος νομίζει ότι όλα… αγοράζονται. Σφάλλει. Προσοχή, δεν λέμε ότι η ομάδα πρέπει να το βλέπει έτσι. Η ομάδα οφείλει να κοιτάζει μπροστά της και να βλέπει μόνο νίκη. Ακόμη και απέναντι στον πιο μικρό αντίπαλο, η νίκη είναι πάντα σημαντική. Πόσο μάλλον απέναντι στον -αδίκως- μόνιμο αμφισβητία σου, τα πρωταθλήματα του οποίου χωράνε 15,5+ φορές στα δικά σου (!!) και ο οποίος νομίζει ότι επειδή πήρε δύο ισοπαλίες… κάτι έκανε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά τώρα σοβαρά ρε παιδιά. Ποια εκδίκηση; Από αυτούς; Δεν τους βλέπει στο μέτρο ο Ολυμπιακός. Ας μεγαλώσουν πρώτα ως μέγεθος και μετά συζητάμε. Το να συζητάμε για «εκδίκηση» του Ολυμπιακού προς τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικά άτοπο, από τη στιγμή κατά την οποία η μεγάλη ομάδα είναι εκείνη που δείχνει πάντα τον δρόμο. Τον δρόμο προς την ανωτερότητα, αγωνιστική ή μη. Η ομάδα που κάνει γενικά το «κουμάντο». Αυτή η ομάδα, σε αυτό το ζευγάρι, αλλά και σε οποιοδήποτε ζευγάρι στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετέχει, είναι ο Ολυμπιακός.

Και ο ΜΕΓΑΛΟΣ δεν κοιτάζει… εκδίκηση. Δεν βλέπει και δεν σκέφτεται τέτοια πράγματα… Δεν τον απασχολεί το πως θα εκδικηθεί τον μικρότερο. Τον απασχολεί μόνο πως θα φτάσει στον τίτλο. ΑΥΤΟ είναι η μόνη «απάντηση» που μετράει. Η εκδίκηση είναι για τους εμπαθείς. Και ο Ολυμπιακός… δεν βλέπει τους αντιπάλους του στο μέτρο, από άποψη μεγέθους. Πόσο μάλλον να σκέφτεται μικρότητες τύπου «εκδίκηση».

Διαβάστε επίσης

Ό,τι ακριβώς δικαιούται!

Ό,τι ακριβώς δικαιούται!

Στην προσπάθεια να μπει ξανά στο Champions League, ο Ολυμπιακός χρειάζεται, εκτός από μεταγραφική ενίσχυση και ανακατατάξεις, απαραίτητη ξεκούραση. Και όλα δείχνουν ότι θα την έχει.