Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπως «τσούζει» πιο πολύ

Όπως «τσούζει» πιο πολύ
Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 10:07

Δεν έχει σημασία αν βάζει τέσσερα. Αν βάζει ένα. Αν τα βάζει από το πρώτο ημίχρονο. Αν τα βάζει στο 90’. Αν τα βάζει στο 98’. Κάθε φορά είναι διαφορετική. Κάθε φορά είναι ξεχωριστή, ιδιαίτερη. Κάθε φορά είναι αλλιώς. Και κάθε φορά θέλουμε ο Θρύλος να κερδίζει, όπως «τσούζει» πιο πολύ τους «απέναντι». Όχι. Δεν είμαστε… κακοί άνθρωποι, που θέλουμε το κακό των «απέναντι». Το κακό των άλλων. Όχι. Θέλουμε απλώς να τους επιστρέφουμε την… «αγάπη», την οποία μας δείχνουν. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή… Έχουν αναγάγει τον Ολυμπιακό στη Νο1 ασχολία τους και βάλλουν από παντού. Αλλά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος, για να τον πλήξουν. Το απέδειξε ξανά περίτρανα, την Κυριακή το απόγευμα, οπότε βρήκε ΞΑΝΑ τον τρόπο ο οποίος «τσούζει» πιο πολύ, για να πάρει τη νίκη, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι θέλουμε να πορεύεται η ομάδα. Να βρίσκει τον τρόπο ο οποίος τσούζει πιο πολύ και με αυτόν να νικάει. Να δίνει, έτσι, ένα μάθημα στους «απέναντι». Το πιο απλό και το πιο βασικό: Η κακία, το μίσος, ο φθόνος, επιστρέφονται. Κάρμα είναι. Τα έχουμε πει.

Δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός να κάνει κάτι. Απλώς να νικά. Κάθε φορά με τον… κατάλληλο τρόπο. Προχθες ήταν στο 98’ με διαστημικό γκολ που ξεσήκωσε το Καραϊσκάκη. Αύριο ας είναι με όποιον τρόπο θέλει. Αρκεί να είναι ο πλέον… τσουχτερός.

Διαβάστε επίσης