Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσοι μπήκαν «με το μαχαίρι στα δόντια»;

Πόσοι μπήκαν «με το μαχαίρι στα δόντια»;
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 11:04

Το να χάνεις είναι… αποδεκτό. Ας πούμε. Το ξεκαθαρίσαμε πριν, ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν χωνεύεται εύκολα. Αλλά τέλος πάντων, ας πούμε ότι το να χάνεις είναι στο παιχνίδι και που και που θα σου συμβεί και εσένα… Αλλά το να μη δίνεις το 101% που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι, ΔΕΝ είναι αποδεκτό! Δεν είναι κάτι το οποίο ο Θρύλος θα πρέπει να το δέχεται, αφού πρώτα ο κόσμος δεν το δέχεται. Και διερωτόμαστε: Ποιος μπήκε «με το μαχαίρι στα δόντια»; Ο Σωκράτης το είπε, πριν το ντέρμπι. Πόσοι τον άκουσαν; Πόσοι από τους συμπαίκτες του έβγαιναν πρώτοι στις μπάλες, έδιναν σε κάθε φάση το 101%;

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Για να το πούμε απλά. Η φανέλα αυτή θέλει ΠΡΩΤΑ ΠΑΘΟΣ και μετά ποιότητα. Θέλει όποιος τη φορά να αντιλαμβάνεται ότι πρέπει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να την τιμά! Και τη φανέλα δεν την τιμά κανείς με το να κάνει φαντεζί και ποιοτικά πράγματα, αλλά με το να «σκίζεται» μέσα στο γήπεδο, για να παίρνει η ομάδα αυτό που θέλει. Με το να παίζει πρώτα για το σήμα στην καρδιά και μετά για το όνομα στην πλάτη.

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός χθες δεν είχε πλεόνασμα σε πάθος. Αντιθέτως είχε ορισμένες μονάδες μέσα στην ενδεκάδα, οι οποίοι έδειχναν να μην έχουν μπει καθόλου σε ρυθμό ντέρμπι. Και το έχουμε πει 100 φορές: Τα ντέρμπι δεν τα παίζεις. Τα παίρνεις με ΠΑΘΟΣ.

Διαβάστε επίσης