Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ; ΦΙΕΣΤΑ!

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ; ΦΙΕΣΤΑ!
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 10:54

Ρωτάει κάποιος: «Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο;»… Εννοώντας… «θα κερδίσει;» ή «το έχει το ματς;»…. Αλλά η απάντηση, όσο και αν αυτομάτως βγαίνει να πούμε «θα νικήσει», είναι άλλη: Η απάντηση είναι «ΦΙΕΣΤΑ!»… Αυτό θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ! Το Σάββατο ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνο ένα μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη. Δεν παίζει ΜΟΝΟ ένα μεγάλο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, ικανό να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο να τραγουδήσει και να φωνάξει δυνατά για τη μεγάλη του ΑΓΑΠΗ… Όχι. Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν θα κάνει μόνο αυτό. Δεν θα δώσει… απλά ένα μεγάλο ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ δίνει τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ του εντός έδρας αγώνα για φέτος. Τον τελευταίο του αγώνα για φέτος στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να νικήσει ΞΑΝΑ την ομάδα, στο σπίτι της οποίας άρχισαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του 47ου!

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά την ανωτερότητά του, όπως αυτή διατυπώνεται από το +19, το οποίο θα μπορούσε να είναι και πιο πάνω από +19.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να… ζεσταθεί καταλλήλως, για ΑΡΣΗ ΚΟΥΠΑΣ!

Ο Ολυμπιακός, αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ασχέτως του τι θα έχει συμβεί με το αποτέλεσμα του αγώνα, έχει την ευκαιρία να κάνει τη ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! Να σηκώσει ψηλά στον ουρανό του Πειραιά το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ 47ο! Και να το πανηγυρίσει με τον κόσμο του… Να το πανηγυρίσει ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ, μέσα στο σπίτι του και να εδραιώσει την κυριαρχία του στην Ελλάδα, αδιαμφισβήτητη όπως είναι πάντοτε.

Το Σάββατο έχουμε ΦΙΕΣΤΑ!

Διαβάστε επίσης