Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκαθαρίζει για Ντε Σάνκτις και Σαμπατίνι!

Ξεκαθαρίζει για Ντε Σάνκτις και Σαμπατίνι!
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 10:41

Όπως ανέφερε νωρίτερα, πολύ σωστά, ο Σπύρος Γρομητσάρης, ο Ολυμπιακός είναι ένας Σύλλογος ο οποίος δεν αντέχει τη στασιμότητα. Τη στασιμότητα, όχι τη σταθερότητα… Είναι σαφές ότι ο Θρύλος θέλει… σταθερά την κορυφή και για αυτή δουλεύει. Εδώ και ελάχιστες ημέρες άνοιξε διάπλατα θέμα στελέχωσης στον Ολυμπιακό, με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και τον Βάλτερ Σαμπατίνι να «παίζουν» για να αναλάβουν πόστα στον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν σημαίνει φυσικά ότι θα έρθει ο ένας ή ο άλλος. Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως υπάρχει σενάριο να δουλέψουν και οι δύο στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικούς -φυσικά- ρόλους. Με διαφορετικές αρμοδιότητες, αλλά με ίδιο στόχο: Τη διατήρηση της ομάδας στην κορυφή, στην Ελλάδα, αλλά και της διαρκούς ανόδου στην Ευρώπη.

Στην Ιταλία επιμένουν και θεωρούν αρκετά δεδομένη την έλευση των δύο στον Θρύλο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξετάζει όλες τις επιλογές του, προκειμένου και σε αυτό τον τομέα να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση, για το καλό του Συλλόγου. Και οι δύο γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο, έχουν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, στο Καμπιονάτο και ερχόμενοι στην Ελλάδα, τους δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουν σε εξίσου υψηλό επίπεδο και να πετύχουν πολλά πράγματα.

Όλα δείχνουν ότι πάμε για συνεργασία Ολυμπιακού-Ντε Σάνκτις. Φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά. Για τον Σαμπατίνι από τον Ολυμπιακό δεν έχουν διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει, βεβαίως. Για το πόστο του αθλητικού διευθυντή, υπευθύνου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μένει να φανεί πως θα κινηθεί ο Θρύλος και με αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Ο αθέατος πόλεμος στη διαιτησία...

Ο αθέατος πόλεμος στη διαιτησία...

Πού οφείλονται οι αντιρρήσεις της ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία και οι αντιδράσεις κάποιων διαιτητών στα σχέδια του Κλάτενμπεργκ.