Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε κι αυτό! Μετά το «ντου» στο διαιτητή, βγήκε αντιπρόεδρος της ΕΠΟ

Έγινε κι αυτό! Μετά το «ντου» στο διαιτητή, βγήκε αντιπρόεδρος της ΕΠΟ
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 10:59

Εκεί που με την ΕΠΟ νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Αυτός που θα αντικαταστήσει τον Στέργιο Αντωνίου στη θέση του αντιπροέδρου της ΕΠΟ είναι ο Δημοσθένης Κουπτσίδης ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών.

Προς τι το σχόλιο στο ξεκίνημα της ανάρτησης; Ο Κουπτσίδης σύμφωνα με το φύλλο αγώνα έκανε φραστική επίθεση σε διαιτητή παιχνιδιού της Β' Εθνικής Γυναικών. Χειρότερο είναι αυτό ή ότι δεν κλήθηκε να λογοδοτήσει στην αθλητική δικαιοσύνη καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε στις 17 Απριλίου;

Σύμφωνα με το μπλογκ «ΔΙΚΗ» στις 17/4, στον αγώνα Β' Εθνικής γυναικών Σειρήνα Γρεβενών-Βόλος 2004, γράφει ο διαιτητής Θ. Σίας (Κοζάνης) στο φύλλο αγώνα:

«Στο τέλος του αγώνα, κατά την αποχώρηση μου προς τα αποδυτήρια, ήρθε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δ. Κουπτσιδης, τον οποίο γνωρίζω φυσιογνωμικά, χωρίς να είναι δηλωμένος στο Φ.Α και μου είπε απειλητικά: " Είσαι άσχετος, μην ξανασφυρίξεις, είσαι μαλά@ας, τι σε βάζουν και σφυρίζεις, παράτα τα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης