Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν στη Γαλλία για Ολυμπιακό-Θουμπιθαρέτα

Επιμένουν στη Γαλλία για Ολυμπιακό-Θουμπιθαρέτα
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 12:00

Ο Ολυμπιακός κάνει -και ανακοινώνει- διαρκώς αλλαγές στο οργανόγραμμά του. Μεταξύ αυτών, συνεχίζει να αναζητά και νέο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει να τρέξει πιο ενεργά, μελλοντικά μεταγραφικά θέματα του Συλλόγου. Και το όνομα του Άντονι Θουμπιθαρέτα, διαρκώς διατηρείται στην επικαιρότητα, από τους Γάλλους. Οι οποίοι βλέπουν συνεχιζόμενες επαφές, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ισπανό παράγοντα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το όνομα του Θουμπιθαρέτα έχει μπει εδώ και αρκετές ημέρες στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού και έκτοτε, συνεχίζει να απασχολεί τα ‘ερυθρόλευκα’ νέα, τα οποία διαρκώς τον φέρνουν ξανά μπροστά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σάντι Αουνά, ρεπόρτερ του «Footmercato», ο Θουμπιθαρέτα βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει θέση του στον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο, πρέπει να αναφέρουμε, δεν προκύπτει, αυτή τη στιγμή, ούτε από την πλευρά του Ολυμπιακού, ούτε από την πλευρά του Θουμπιθαρέτα.

Θυμίζουμε εν τάχει πως ο Θουμπιθαρέτα έχει δουλέψει σε Αθλέτικ Μπιλμπάο, φυσικά στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Μαρσέιγ. Στην οποία έμεινε μέχρι το 2020.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Europa League στο Twitter.

Διαβάστε επίσης