Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 10:01

Άρχισε, λοιπόν. Η νέα σελίδα άνοιξε. Το νέο κεφάλαιο άρχισε να γράφεται. Εδώ, στο Γκάινμπεργκ της Αυστρίας, όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Τετάρτη, για να δουλέψει σε άλλο επίπεδο, ενόψει της πρώτης προκριματικής του περιπέτειας, για φέτος το καλοκαίρι. Απέναντι στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός θέλει το αυτονόητο και για να το πετύχει, πρέπει τώρα να βάλει τις βάσεις. Εδώ και τώρα. Επί αυστριακού εδάφους θα πάρει σχήμα και μορφή ο νέος Ολυμπιακός. Επί αυστριακού εδάφους, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν σχήμα και μορφή στην ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει άμεσα να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι.

Το πιο σημαντικό στάδιο της καλοκαιρινής δουλειάς είναι τώρα. Εκεί στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός θα δουλέψει για όλη του τη χρονιά. Γιατί πλέον, εκτός από τη δουλειά στις προπονήσεις, ο Ολυμπιακός θα έχει μπροστά του και τα φιλικά, τα οποία θα του δώσουν την ευκαιρία να βρεθεί σε συνθήκες αγώνα και να κάνει πράξη όσα μαθαίνει κάθε μέρα στο προπονητικό.

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό, λοιπόν. Στο Γκάινμπεργκ της Αυστρίας ο Ολυμπιακός θα βάλει τις βάσεις για να έχει άλλη μια εξαιρετική σεζόν, με τίτλους και διακρίσεις. Όμορφα και Ολυμπιακά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης