Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η χαρά του συμπαίκτη

Η χαρά του συμπαίκτη
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 11:02

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και προχωρά τα διαδικαστικά της απόκτησής του. Ιατρικά, υπογραφές, ανακοινώσεις και… έφυγε για Αυστρία. Ο 27χρονος Δανός είναι ένα σούπερ «όπλο» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, για τα άκρα, αλλά και όχι μόνο. Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ γουστάρει να «φτιάχνει» τους συμπαίκτες του. Θα έλεγε κανείς ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή… «χαρά του συμπαίκτη».

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ποδοσφαιριστές με έφεση στη δημιουργία. Γιατί έχει ήδη παικταράδες, με έφεση στην εκτέλεση. Και ο Ζινκερνάγκελ είναι αυτό ακριβώς. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να εκμεταλλευτεί και να αναδείξει στο έπακρο παίκτες που έχει γύρω του και οι οποίοι μπορούν εύκολα να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μασούρας, ας πούμε, είναι ένας εξτρέμ που σκοράρει πολύ. Ο Ελ Αραμπί… τι να πει κανείς. Αλλά δεν είναι και ο μόνος. Ο Γκάρι έχει επίσης εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δίπλα σε αυτούς τους παίκτες, ο Ζινκερνάγκελ μπορεί να κάνει θαύματα. Ο Θρύλος μπορεί να απογειωθεί, στον τομέα ‘δημιουργία’ και να πάρει από τον Ζινκερνάγκελ πράγματα που θα του αυξήσουν τα ποσοστά στο σκοράρισμα. Τα βάζει και ο ίδιος τα γκολάκια του, αλλά η αλήθεια είναι πως η δημιουργία είναι το Νο1 προσόν του και σε αυτό θα ποντάρει πολλά ο Πέδρο.

** Η φωτογραφία είναι από προφίλ του ποδοσφαιριστή στο instagram.

Διαβάστε επίσης

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός στο να έχει τον Μαυριτανό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πιο ενεργά και για αυτή την υπόθεση.