Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο τεστ! (photo)

Το πρώτο τεστ! (photo)
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 09:58

Ο Θρύλος είναι έτοιμος για το πρώτο ανεπίσημο ραντεβού της χρονιάς. Πως πέρασε έτσι ο καιρός… Από την τελευταία αναμέτρηση, από τη φιέστα, από το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ… Πέρασαν κιόλας οι μέρες και ο Ολυμπιακός μπαίνει άμεσα σε ρυθμό αγώνων. Έφτασε η ώρα για την πρώτη, επί αυστριακού εδάφους, φιλική «μάχη» για τον Θρύλο. Στις 19:00 με τη Ριντ!

Η ομάδα μπορεί να μην έχει πολλές αλλαγές τώρα, σε σχέση με την ομάδα, η οποία τελείωσε την περσινή σεζόν, όμως ήδη από τα επόμενα παιχνίδια (όχι από το αυριανό προφανώς), η δουλειά αρχίζει να αλλάζει επίπεδο. Σιγά-σιγά θα προστεθούν και τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ και ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να σχηματοποιείται περισσότερο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σήμερα το απόγευμα, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες δοκιμές του και να δει πως «πατάει» στο χορτάρι. Είναι ακόμη νωρίς και τα πρώτα αυτά φιλικά είναι ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για συμπεράσματα. Κλισέ, ναι… Αλλά έτσι είναι…

Πάμε να πάρουμε μια γεύση από Θρύλο… Τα λέμε στις 19:00.

Διαβάστε επίσης

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και κοστίζουν και αρκετά. Και ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεκαθαρίσει» αυτά τα θέματα.

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους

Έγινε και του Άβιλα, να και ο Ζινκερνάγκελ. Ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά και μέσα σε λίγες ημέρες κοιτάζει να κλείσει βασικά κενά και να ενισχυθεί.