Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 11:19

Συζητούμε καθημερινά (και καλά κάνουμε) για τις μεταγραφές, τις οποίες περιμένουμε άπαντες στον Θρύλο. Οι κινήσεις έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται και οι παίκτες έχουν αρχίσει να συρρέουν στο λιμάνι. Ωστόσο, το ποιοι θα έρθουν δεν είναι το μόνο σημαντικό. Γιατί για να έρθουν και ακόμη περισσότεροι και να μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερους πόρους, σε επίπεδο συμβολαίων ή μεταγραφών, πρέπει να γίνουν, πέρα από προσθήκες, αποχωρήσεις… Αποχωρήσεις σημαντικές…

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και κοστίζουν και αρκετά. Και ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεκαθαρίσει» αυτά τα θέματα.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Σεμέδο, ο Ονιεκουρού, ο Λαλά… Ακόμη και οι Φορτούνης, Βρουσάι, έχουν συμβόλαιο και για να αποχωρήσουν αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προτάσεις, οι οποίες θα κάνουν τον Ολυμπιακό (και τους παίκτες) να πουν το «ΟΚ» και να προχωρήσουν αυτές οι υποθέσεις.

Το θέμα των συμβολαίων που «κάθονται» στον Ολυμπιακό είναι σημαντικό και «καίει» εξίσου με τις προσθήκες, τις οποίες προσπαθεί η ομάδα του Πειραιά να κάνει. Καθημερινά ακούγονται σενάρια (Μπεσίκτας, Φενέρ, Παρί για Ονιεκουρού, Σεμέδο, Λαλά αντίστοιχα…) αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάτι ουσιαστικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο τεστ! (photo)

Το πρώτο τεστ! (photo)

Έφτασε η ώρα για την πρώτη, επί αυστριακού εδάφους, φιλική «μάχη» για τον Θρύλο. Στις 19:00 με τη Ριντ!