Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο! Ανακοινώθηκε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ! (photo)

Επίσημο! Ανακοινώθηκε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ! (photo)
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 12:02

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη! Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Το μόνο που απέμενε, για να γίνει πράξη η αναμενόμενη μεταγραφή, ήταν η ανακοίνωση, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός! Και αυτή ήρθε! Το μεσημέρι της Παρασκεύης, ο Δανός ανακοινώθηκε από τον Θρύλο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1994, θα φορά τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Nottingham Forest, ως δανεικός από τη Watford, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Premier League. Είχε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 7 γκολ και 10 ασίστ. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε με τη Watford στην Championship και είχε 21 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ.

Με τη νορβηγική Bodø/Glimt σε 89 παιχνίδια μέτρησε 35 γκολ και 36 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε SönderjyskE, Helsingör, Köge, ενώ πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Copenhagen και Nordsjælland. Είναι διεθνής με την U20 της εθνικής Δανίας.

Διαβάστε επίσης

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και κοστίζουν και αρκετά. Και ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεκαθαρίσει» αυτά τα θέματα.