ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εισιτήρια διαρκείας: Ανοικτά τα εκδοτήρια και το Σαββατοκύριακο!

Εισιτήρια διαρκείας: Ανοικτά τα εκδοτήρια και το Σαββατοκύριακο!
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 09:59

Η περίοδος ανανεώσεων καρτών διαρκείας συνεχίζεται και σύντομα εκπνέει. Πολύ σύντομα, μάλιστα. Ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει ήδη τις 7.000 ανανεώσεις, τα 7.000 διαρκείας, για τη νέα σεζόν και συνεχίζει απτόητος, με πάθος. Απτόητος, με πάθος, συνεχίζει πρώτος ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει δείξει από την αρχή ότι στέκεται δίπλα στην ομάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει να παραμείνει στην κορυφή στην Ελλάδα και να επιστρέψει στο Champions League.

Και με τις ανανεώσεις καρτών να συνεχίζονται, τα εκδοτήρια στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι και σήμερα, Σάββατο, αλλά και αύριο Κυριακή, ανοικτά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Συγκεκριμένα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν και τις δύο ημέρες (25-26/6) από τις 10.00 μέχρι τις 15.00. Οι παλαιοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν δυο ημέρες ακόμα στη διάθεσή τους (έως την Κυριακή 26/6), ώστε να ανανεώσουν τη θέση τους και να εξασφαλίσουν και έκπτωση 10%. Παράλληλα η διάθεσή τους συνεχίζεται και ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο. Πάμε δυνατά, με πάθος, να κλείσουμε θέση στον Ναό…!

Διαβάστε επίσης