Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλήσεις για Κανέ και Κούτρη

Ενοχλήσεις για Κανέ και Κούτρη
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 21:24

Λίγο χρόνο συμμετοχής κατέγραψαν σήμερα απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Μαμαντού Κανέ και ο Λεονάρντο Κούτρης. Αν και μπήκαν στο 57’, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα.

Μάλιστα, και οι δύο αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και έγιναν αλλαγή περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Φιλικό ήταν, δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς ή και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Κανέ μπήκε στο 57’ και έπαιξε δεξί μπακ αντί του Άβιλα, ωστόσο ένα χτύπημα στο γόνατο τον έφερε εκτός στο 78’. Αισθανόταν ενοχλήσεις από πιο πριν, έσφιξε τα δόντια, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να βγει.

Ο Κούτρης μπήκε κι εκείνος στο 57’ (ήταν κι εκείνος στις 9 μαζεμένες αλλαγές) και αντικαταστάθηκε στο 83’ από τον Ανδρούτσο. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις ψηλά στο πόδι, ίσως στον προσαγωγό και αμέσως έγινε νόημα από τον Χρήστο Θέο να γίνει αλλαγή.

Και οι δύο παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, με την ελπίδα να μην έχουν κάτι σοβαρό...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έδειξε καλά στοιχεία

Έδειξε καλά στοιχεία

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τη Φορτούνα με γκολάρες Σισέ και Χασάν και συνεχίζει τη δουλειά του - Απέκρουσε πέναλτι ο Βατσλίκ...