Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός και η διαφορετική αφετηρία για κάθε Καμαρά!

Ο Ολυμπιακός και η διαφορετική αφετηρία για κάθε Καμαρά!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 10:58

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, για την επίθεσή του, προκειμένου να τονώσει την παρουσία της ομάδας σε αυτή τη «γραμμή» στο γήπεδο. Ο άσος από τη Μαυριτανία είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Θρύλου, αφίχθη άμεσα στην Αυστρία και μπαίνει από σήμερα (29/6) κιόλας, σε ρυθμό. Σε αντίθεση με τον Αμπουμπακάρ Καμαράο οποίος είναι νέος στην ομάδα και τώρα θα αρχίσει να… συστήνεται, ωστόσο, οι άλλοι δύο Καμαρά του Θρύλου, οι παλιοί, είναι γνωστοί, αλλά οφείλουν να συστηθούν εκ νέου.

Ο Μαντί Καμαρά δεν έκανε πέρσι την καλύτερη χρονιά του. Δεν κινήθηκε στα υψηλά στάνταρ, στα οποία μας είχε συνηθίσει, από τα προηγούμενα χρόνια. Ο άσος από τη Γουινέα είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι, στη μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς και ο καλός Μαντί Καμαρά, φέρνει έναν καλό Ολυμπιακό. Ο Μαντί οφείλει φέτος να συστηθεί ξανά στην ομάδα. Να αρχίσει να παίζει ξανά το υπέροχο ποδόσφαιρο, στο οποίο μας είχε συνηθίσει στις τρεις προηγούμενες χρονιές του, με τα ερυθρόλευκα.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και με τον Αγκιμπού. Ο συμπατριώτης του Μαντί Καμαρά έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν, δείχνοντας ότι έχει τρομερή ποιότητα. Η πορεία του, με την πάροδο των μηνών, δεν ήταν ανάλογη και ο νεαρός έχασε λίγη από τη φρεσκάδα του, καθώς η σεζόν προχωρούσε. Ο Αγκιμπού έχει την ευκαιρία φέτος να… συστηθεί ξανά και εκείνος, στο κοινό του Θρύλου και να αρχίσει από την υψηλή βάση, στην οποία τον αφήσαμε πέρσι.

Τρεις Καμαρά, τρεις διαφορετικές αφετηρίες, για τους τρεις Αφρικανούς άσους του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης