Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοινώνει τον παικταρά ο Ολυμπιακός!

Ανακοινώνει τον παικταρά ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 00:54

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Σίμε Βρσάλικο. Ήρθε, συμφώνησε, υπέγραψε και ανακοινώνεται. Μόνο η ανακοίνωση έμεινε. Πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά και ανακοινώνεται!

Τη μεγάλη μεταγραφή, με τις υπογραφές, προανήγγειλε ο ίδιος ο Μιλτιάδης Μαρινάκης το βράδυ της Παρασκευής. Ο Κροάτης δεξιός μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, πιθανότατα διετούς διάρκειας και ήδη λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Μεγάλη μεταγραφή, δίχως αμφιβολία. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τέτοιες μεταγραφές! Και είναι έτοιμος να την επισημοποιήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει το Σάββατο. Μόνο αυτό απέμεινε, τίποτα άλλο.

Ο παικταράς Βρσάλικο θα φοράει τα ερυθρόλευκα του Θρύλου και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί κιόλας, σε μία κίνηση που προκάλεσε πολύ «θόρυβο»!

Ανακοινώνει τον παικταρά ο Ολυμπιακός!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!

Ο Ολυμπιακός δίνει στις 16:30 το τελευταίο και πιο σημαντικό/δυνατό φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ.