Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα έξτρα φιλικό στο πρόγραμμα

Ένα έξτρα φιλικό στο πρόγραμμα
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 10:17

Μετά το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ, σήμερα Σάββατο 2/7, ο Ολυμπιακός τελειώνει με την προετοιμασία του στην Αυστρία και επιστρέφει στην Ελλάδα. Εδώ όπου το επόμενο Σάββατο, στις 9/7, θα δώσει ακόμη ένα φιλικό, με αντίπαλο την Άλκμααρ, στο Καραϊσκάκη. Πέραν αυτού, όμως, στόχος του Ολυμπιακού είναι να δώσει και ένα ακόμη ματς, φιλικού χαρακτήρα, πριν μεταβεί στο Ισραήλ, για να παίξει με τη Μακάμπι Χάιφα τον πρώτο από τους δύο προκριματικούς.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο να βάλει ακόμη ένα φιλικό στο πρόγραμμα. Λογικά εν Ελλάδι, λογικά στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να δώσει άλλο ένα ματς, πέραν εκείνου με την Άλκμααρ. Στόχος του Μαρτίνς είναι η ομάδα να έχει αγωνιστικό ρυθμό και αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα μέσα από τους αγώνες και όχι μέσα από τις προπονήσεις.

Έτσι, η ομάδα του Πειραιά θα κοιτάξει αν μπορεί να βάλει άλλο ένα φιλικό στο πρόγραμμα, κατά προτίμηση αρκετά δυνατό, με κάποιον καλό αντίπαλο, που θα αναγκάσει τους ποδοσφαιριστές να παίξουν με ένταση και να ανεβάσουν το τέμπο τους. Περισσότερα θα ξέρουμε τις προσεχείς ημέρες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!

Ο Ολυμπιακός δίνει στις 16:30 το τελευταίο και πιο σημαντικό/δυνατό φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ.