Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 09:41

Νέα πρόκληση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δίνει σήμερα το απόγευμα το τελευταίο και πιο δυνατό/σημαντικό φιλικό του, επί αυστριακού εδάφους. Απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει μια πιο «βασική» ομάδα, σε σχέση με εκείνη την οποία είδαμε να ξεκινά την Παρασκευή, κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του άλλη μία πρόκληση σήμερα, καθώς πέρα από το ότι ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας, περνά και ο χρόνος. Και ο στόχος του να είναι η ομάδα έτοιμη στα τέλη Ιουλίου είναι κάτι το οποίο σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται.

Με το σημερινό φιλικό ο Ολυμπιακός γράφει τον επίλογο στην προετοιμασία του, επί αυστριακού εδάφους και βάζει «πλώρη» για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει εδώ να δουλεύει, ακόμη πιο εντατικά.

Απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, σήμερα στις 16:30, ο Ολυμπιακός ανεβάζει το επίπεδο δουλειάς και μάλιστα σε συνθήκες αγώνα, αφού μιλάμε για έναν αντίπαλο επιπέδου Champions League. Στόχος του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι να επιστρέψει εκεί, στο Champions League και να συμμετέχει ξανά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και βήμα-βήμα, νίκη-νίκη στα προκριματικά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα προσπαθήσει αυτό να το καταφέρει.

Ραντεβού στις 16:30, για το live του μεγάλου φιλικού με τη Σάλτσμπουργκ, μέσα από το site μας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης