Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος άλλος μπορεί να φέρει τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα;

Ποιος άλλος μπορεί να φέρει τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα;
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 10:38

Είναι ουσιώδες και σημαντικό, ο Ολυμπιακός να παραμένει μια ομάδα, η οποία σταθερά επενδύει στο ταλέντο και «φτιάχνει» παίκτες, δίνοντάς τους υπεραξία, μέσα από την παρουσία τους εδώ. Είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να συνεχίζει, παράλληλα, να έχει το στάτους, το κύρος και το πρεστίζ, να φέρνει παικταράδες, όπως ο Σίμε Βρσάλικο. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και η μοναδική, εδώ που τα λέμε, η οποία μπορεί να φέρνει παίκτες τύπου Βρσάλικο. Η οποία μπορεί να δελεάσει ένα μεγάλο όνομα, όπως ο Κροάτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, να βάλει τα ερυθρόλευκα ξανά (του Θρύλου αυτή τη φορά) και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ας το σκεφτούμε λίγο… Ποιος άλλος μπορεί να φέρει τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα; Και όχι απλώς να τον φέρει και να πουλήσει ιστορία. Αλλά να τον φέρει και να έχει ουσία. Γιατί ο Βρσάλικο δεν είναι… παροπλισμένος. Όπως δεν ήταν ο Βαλμπουενά, ας πούμε. Ο οποίος ήρθε και σάρωσε. Και συνεχίζει να σαρώνει.

Ο Βρσάλικο είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και σε εξαιρετική ηλικία. Ένα όνομα σπουδαίο, του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έχοντας κάνει μια σημαντική καριέρα, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ άλλων. Και τέτοιους παίκτες ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός τους φέρνει στην Ελλάδα. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει αυτό που χρειάζεται, για να τους κάνει να πουν το «ναι» και να έρθουν στα μέρη μας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!

Και τώρα η Σάλτσμπουργκ!

Ο Ολυμπιακός δίνει στις 16:30 το τελευταίο και πιο σημαντικό/δυνατό φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ.