Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 16:30! (photo)

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 16:30! (photo)
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 12:59

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο, για τελευταία φορά στην Αυστρία, προκειμένου να δώσει το τελευταίο του φιλικό, επί αυστριακού εδάφους και να ολοκληρώσει έτσι την εκεί προετοιμασία του. Αμέσως μετά το ματς ο Θρύλος τελειώνει με το κομμάτι της προετοιμασίας στο εξωτερικό και επιστρέφει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει εδώ τη δουλειά. Και το τελευταίο αυτό ματς είναι πολύ σημαντικό, για την ομάδα, η οποία ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας της και έχει απέναντί της ένα πιο υψηλό εμπόδιο, το οποίο μπορεί να κάνει τους παίκτες να δουλέψουν πιο έντονα και πιο καλά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το ματς είναι τηλεοπτικό και μεταδίδεται ζωντανά. Τηλεοπτικά, μέσα από την Cosmote TV, η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματα για όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού και τον Ιούλιο, αλλά και για τα ματς με τη Μακάμπι. Το ματς θα μεταδώσει το Cosmote Sport 1HD και θυμίζουμε ότι η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 16:30. Ώρα Ελλάδας, φυσικά.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης