Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι!» (video)

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι!» (video)
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 14:47

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι η εμπειρία προσωποποιημένη, εντός του Ολυμπιακού. Μπαρουτοκαπνισμένος, γνωρίζει άριστα τι θα πει Θρύλος. Ποιες είναι οι απαιτήσεις. Ποιες είναι οι προσδοκίες. Και τι είπε ο Αβραάμ, μιλώντας στην κάμερα του Ολυμπιακού; Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League. Αυτοί είναι οι στόχοι.

«Νομίζω θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, γιατί την περασμένη χρονιά δεν ήμασταν στο Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του Champions League. Και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή και τον Πρόεδρο, αλλά και τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι ήταν για μένα ένα όνειρο ζωής. Να κλείσω την καριέρα μου σε αυτό τον τεράστιο Σύλλογο. Αλλά αυτό που θέλω και εγώ είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε και εμείς, αλλά και ο κόσμος.

Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο. Και φυσικά το Champions League. Στη φάση που είμαστε οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον θεσμό του Champions League. Θα τα δώσουμε όλα, για να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει», ήταν τα λόγια του Αβραάμ στην κάμερα του Olympiacos TV.

Διαβάστε επίσης