Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγες ανάσες και φουλ για Μακάμπι Χάιφα!

Λίγες ανάσες και φουλ για Μακάμπι Χάιφα!
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 22:43

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο πρώτος (χρονικά) μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Και για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να περάσει συνολικά τρεις προκριματικούς γύρους. Πάντως, το πρώτο εμπόδιο δεν το λες και εύκολο, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει τη Μακάμπι Χάιφα στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο την σκληρή δουλειά στην Αυστρία και πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα δύο παιχνίδια με την ομάδα από το Ισραήλ, στις 20/7 και στις 27/7.

Και μπαίνουν στην τελική ευθεία από την Τρίτη, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, μιας και με την επιστροφή από την Αυστρία, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Διήμερο ρεπό για την ακρίβεια.

Είναι απαραίτητες αυτές οι λίγες ανάσες για τους «ερυθρόλευκους» πριν μπουν στην τελική ευθεία για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Και σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει και η πρόβα τζενεράλε με την ολλανδική Αλκμαάρ το προσεχές Σάββατο (9/7, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στον Ολυμπιακό ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Γι’ αυτό ήταν και η σκληρή δουλειά στην Αυστρία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει πράγματα που του άρεσαν, αλλά και πράγματα που δεν του άρεσαν. Και στόχος είναι να υπάρχει βελτίωση και μεγάλη ετοιμότητα ενόψει Μακάμπι Χάιφα.

Λίγες ανάσες, λοιπόν, και από την Τρίτη φουλ για Μακάμπι...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης