Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συντριπτικά υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ η Super League!

Συντριπτικά υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ η Super League!
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 15:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Συντριπτικά υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ ψήφισε το ΔΣ της Super League. Μόνο η ΑΕΚ ψήφισε εναντίον, ο ΠΑΟΚ επιφυλάχθηκε, καθώς ο Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε χρόνο, για να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο Βόλος δήλωσε «απών».

Πλέον η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την απόφαση της Super League. Εκτίθεται και ο Μπαλτάκος που μπήκε μπροστά για να διώξει τον Κλάτενμπεργκ. Μήπως να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ;

Οι ομάδες θέλουν τον Άγγλο στην ΚΕΔ επειδή ξέρουν ότι είναι αφεντικό στη διαιτησία. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη ενώ έπεσε στο κενό και η προπαγάνδα που δημιουργούσε κλίμα κατά του Άγγλου. Μάλιστα, από την ΠΑΕ ΑΕΚ τον αποχαιρέτησαν και επίσημα, με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένοι.

Το ΔΣ συγκάλεσε με τηλεδιάσκεψη ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ θα συζητηθεί και το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας. Ο Κλάτενμπεργκ δεν ήταν παρών.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες

Παναθηναϊκός και «τίτλοι»: Το αφήγημα καλά κρατεί! Μιλάμε πλέον για κατά συρροήν παραμυθάδες. Έτσι συντηρείται η παραμύθα! Με τίτλους… βετεράνων, με εικονική πραγματικότητα στα e-sports και… παιδικά τουρνουά.