Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι σαφές ότι το «κόψιμο» του Άβιλα ήταν συγκυριακό

Είναι σαφές ότι το «κόψιμο» του Άβιλα ήταν συγκυριακό
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 09:58

Είναι ξεκάθαρο ότι το «κόψιμο» του Γκονζάλο Άβιλα, από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, δεν έγινε γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ποντάρει επάνω στον ποδοσφαιριστή του και δεν θέλει να τον χρησιμοποιεί. Ήταν, μάλλον, αναγκαίο, παρά οτιδήποτε άλλο. Επιβεβλημένο, θα λέγαμε. Είναι σαφές ότι ο Άβιλα δεν είναι ασήμαντος για τον Πέδρο. Κάθε άλλο. Είναι σημαντικό κομμάτι του φετινού Ολυμπιακού και ως τέτοιο τον αντιμετωπίζει και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι δεδομένο ότι για τον Άβιλα ήταν… άβολο, το να μείνει εκτός λίστας, στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, στη σεζόν. Είναι, ωστόσο, σαφές ότι αυτό ήταν συγκυριακό και όχι κάτι άλλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς υπολογίζει τον ακραίο μπακ του, ωστόσο λόγω ανάγκης τον άφησε εκτός λίστας, για το ματς με τη Μακάμπι. Η δυνατότητα του Ολυμπιακού να δηλώσει 23 ποδοσφαιριστές, λόγω της μικρής παρουσίας γηγενών, Ελλήνων παικτών, αντί για 25 ποδοσφαιριστές, τον ανάγκασε να αφήσει εκτός ποδοσφαιριστές, τους οποίους ειδάλλως θα είχε μαζί του. Εν προκειμένω τον Άβιλα, αλλά και τον Κούντε. Είναι σαφές ότι ο Βρσάλικο θα είναι ο βασικός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, απέναντι στη Μακάμπι, με μπακ-απ του τον Ανδρούτσο.

Η ουσία είναι πως ο Άβιλα δεν κόπηκε γιατί… έτσι. Ίσως με τον Κούντε να είναι διαφορετική η περίπτωση, αφού εδώ και έναν χρόνο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε να τον υπολογίζει το ίδιο. Αλλά ο Άβιλα αναμένεται να αποτελέσει δυνατό κομμάτι του φετινού Ολυμπιακού και η απουσία του από την πρώτη ευρωπαϊκή λίστα ήταν καθαρά συγκυριακή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης