Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζινκερνάγκελ χρειάζεται διάρκεια

Ο Ζινκερνάγκελ χρειάζεται διάρκεια
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 12:11

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έδειξε με το «καλημέρα», στο πρώτο του επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό, κιόλας, ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει πολλά να προσφέρει, στην επίθεση. Στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι, όπως φάνηκε, ο Δανός ξέρει να διαβάζει καλά το παιχνίδι και να βρίσκεται εκεί όπου πρέπει, για να κάνει αυτό που πρέπει. Το έπραξε και στο γήπεδο της Μακάμπι. Πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν εύκολο το γκολ που έβαλε, καθώς το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, για να τελειώσει τη φάση που του παρουσιάστηκε, ήταν να πλασάρει ψύχραιμα, στο ανοικτό τέρμα.

Η δουλειά ενός επιθετικού, ωστόσο, δεν είναι μόνο το να κάνει ένα ψύχραιμο πλασέ, όταν η ευκαιρία του παρουσιαστεί. Αλλά και να είναι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, ώστε όταν του παρουσιαστεί η ευκαιρία, να μπορέσει να την εκμεταλλευτεί. Ο Δανός έκανε αυτό ακριβώς. Διάβασε τη φάση, σωστά. Έγκαιρα. Και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και στο εκτελεστικό κομμάτι, εφόσον η ομάδα δουλέψει σωστά και εκείνος «διαβάσει» καλά τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.

Αυτό που χρειάζεται τώρα ο Ζινκερνάγκελ είναι διάρκεια στο παιχνίδι του. Να μπορεί να είναι για περισσότερη ώρα από το 90λεπτο, μέσα στο παιχνίδι και να μπορεί για μεγαλύτερο διάστημα, να κρατά το επίπεδό του υψηλό. Πέραν του γκολ, ο Ζινκερνάγκελ έδειξε πράγματα, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό και όχι με διάρκεια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης

Άλλη κλάση ο Βρσάλικο

Άλλη κλάση ο Βρσάλικο

Σε κάθε ενέργειά του, όλη του η παρουσία στο γήπεδο, αναδείκνυε την τεράστια ποιότητά του και τις παραστάσεις του…