Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρώπη ΤΕΛΟΣ για τον ΠΑΟΚ!

Ευρώπη ΤΕΛΟΣ για τον ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 22:53

Άλλος αποκλείεται και συνεχίζει στο Europa League, άλλοι αποκλείονται και πηγαίνουν σπίτι τους. Έτσι πάνε αυτά. Θα μας πείτε, συνηθισμένοι είναι, οπότε εντάξει, σιγά, δεν έγινε και κάτι.

Να το πούμε και αλλιώς; Ευρώπη ΤΕΛΟΣ για τον ΠΑΟΚ! Από Ιούλιο μήνα. Αποκλείστηκε από το... χωριό της Λέφσκι Σόφιας, μετά και το 1-1 στην Τούμπα, ενώ θυμίζουμε είχε χάσει 2-0 στη Βουλγαρία πριν από μία εβδομάδα!

Ο Ρονάλντο στο 25’ από το λάθος του Λύρατζη, σκόραρε για τους Βούλγαρους και το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Ντάντας. Ενδεικτικό του εκνευρισμού που υπήρχε στον ΠΑΟΚ μετά από άλλη μία τραγική εμφάνιση, είναι και το γεγονός πως ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες. Πρώτα αποβλήθηκε στο 72’ ο Αουγκούστο για σκληρό μαρκάρισμα ενώ είχε ήδη κίτρινη και μετά ο Βιεϊρίνια στο 80’ με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Έχουμε εμείς τα δικά μας, αλλά πάλι καλά που έχουμε και αυτούς και βλέπουμε ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Και στο τέλος, φυσικά, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες για τους παίκτες και τον Λουτσέσκου για αυτήν την παταγώδη αποτυχία. Εκτός Ευρώπης από Ιούλιο μήνα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης