Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περισσότερο απ’ όλα πειράζει η συνεχιζόμενη κακή εικόνα

Περισσότερο απ’ όλα πειράζει η συνεχιζόμενη κακή εικόνα
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 23:49

Εννοείται ότι πείραξε πολύ ο αποκλεισμός. Εννοείται αυτό. Άλλωστε, δεν αποκλείστηκες από κανένα μεγαθήριο, αλλά από τη Μακάμπι Χάιφα. Δουλεμένη ομάδα, αλλά μέτρια ομάδα. Μην τρελαθούμε κιόλας. Και καταλαβαίνεις το πρόβλημα όταν ο Ολυμπιακός, καλά-καλά, δεν της έκανε φάση σε δύο παιχνίδια.

Περισσότερο απ’ όλα, όμως, πειράζει η εικόνα. Η κακή εικόνα. Η συνεχιζόμενη κακή εικόνα. Αυτό που είδαμε (και) στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, δεν ήταν Ολυμπιακός. Δεν ήταν εικόνα Ολυμπιακού αυτή. Και ευθύνη έχουν όλοι! Ξεκάθαρα.

Αν η ομάδα είχε αποκλειστεί γιατί έπαιξε τίποτα... μπαλάρα και απλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα, ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όταν, όμως, η εικόνα δεν αλλάζει εδώ και καιρό, τότε προφανώς και θα κάνεις αλλαγές. Άμεσα κιόλας. Ειδικά όταν δηλώνεις με βεβαιότητα, σε κάθε φάση, ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη.

Εννοείται ότι πείραξε ο αποκλεισμός. Πολύ κιόλας. Αλλά πιο πολύ απ’ όλα ενοχλεί η εμφάνιση της ομάδας. Και το κακό είναι ότι δεν αλλάζει κάτι...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης