Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρα και πάνω από όλα η νίκη

Πέρα και πάνω από όλα η νίκη
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 10:58

Κακά τα ψέματα. Ο Ολυμπιακός σήμερα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στο γήπεδο Καραϊσκάκη και λόγω Κορμπεράν. Ο νέος προπονητής είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι το Νο1. Δεν είναι αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει, στον απόλυτο βαθμό, αφού αυτή τη στιγμή, άλλο είναι που μετράει! Η νίκη, απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στο τέλος της ημέρας, ΑΥΤΗ είναι το Νο1 ζητούμενο.

Αναμφίβολα θα παίξει ρόλο το πως θα εμφανιστεί η ομάδα στο γήπεδο, για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη, απέναντι στη Σλόβαν. Μια ομάδα, η οποία δεδομένα δεν είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό, αλλά έχει συνοχή και «χημεία» και δουλεύει καιρό με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Και ο Θρύλος καλείται να νικήσει αυτή την ομάδα. Πέρα και πάνω, από το πως θα παρουσιαστεί σήμερα ο Ολυμπιακός, είναι το να νικήσει. Σίγουρα ο κόσμος θέλει να δει έστω… κάτι διαφορετικό. Κάτι «φρέσκο» και με άλλη «αύρα». Αλλά αυτό που θέλει να δει πάνω από όλα, είναι να δει την ομάδα του να νικά.

Και ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν το γνωρίζει καλά αυτό. Ξέρει πως πάνω από το να κερδίσει ο ίδιος το χειροκρότημα του κόσμου, πρέπει να το κερδίσει η ομάδα του, στο τέλος των 90+ λεπτών, του αγώνα με τη Σλόβαν! Και αυτό θέλει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης