Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «παλιοσειρές» έδειξαν τον δρόμο

Οι «παλιοσειρές» έδειξαν τον δρόμο
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 10:18

Ο Ολυμπιακός έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία, στον εντός έδρας αγώνα του, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έδειξε ότι μπορεί να βρει ξανά τον δρόμο της, προς την εικόνα η οποία την καθιέρωσε, τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, ως μια ομάδα κυριαρχική, εντός γηπέδου. Και μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η είσοδος στο ματς δύο «παλιοσειρών». Του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και του Ματιέ Βαλμπουενά. Οι δύο άσοι του Θρύλου μπήκαν στο ματς στο δεύτερο μέρος και με την ποιότητά τους ώθησαν όλη την ομάδα μπροστά.

Πολλές φορές βλέπουμε ποδοσφαιριστές να μπαίνουν ως αλλαγή και να μην καταφέρνουν να κάνουν διαφορά, γιατί όλη η ομάδα είναι «πεσμένη» σε δυνάμεις και ψυχολογία, όταν μπαίνουν. Και όμως, ο Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί κατάφεραν χθες, μπαίνοντας στο ματς, να «τραβήξουν» όλη την ομάδα μπροστά και να την ανεβάσουν επίπεδο. Πράγμα όχι εύκολο, για παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Και πρέπει ένας ή δύο, να τραβήξουν μπροστά άλλους οκτώ ή εννιά παίκτες…

Κλάση Βαλμπουενά, κλάση Ελ Αραμπί, κλάση των δύο παικτών που υπέγραψαν την επαναφορά του Ολυμπιακού, σε ένα φαινομενικά χαμένο ματς. Και οι δύο έδειξαν τον δρόμο, έδειξαν ότι έχουν ακόμη τη δυνατότητα να ωθούν μπροστά αυτή την ομάδα και να της δίνουν το «κάτι παραπάνω», όταν χρειάζεται. Όταν εκείνη «στερεύει» από ιδέες, από δυνάμεις, από φρεσκάδα και πίστη στο αποτέλεσμα… Παράδειγμα και οι δύο και θα αναλύσουμε παρακάτω διεξοδικά, όσα έκαναν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης