Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σουηδός Νίμπεργκ σφυρίζει στη ρεβάνς με τη Σλόβαν

Ο Σουηδός Νίμπεργκ σφυρίζει στη ρεβάνς με τη Σλόβαν
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 11:44

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένο αποκλειστικά στη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το μόνο το οποίο ενδιαφέρει είναι η πρόκριση. Και για το ματς αυτό κινούνται άπαντες μέσα στην ομάδα. Παράλληλα, σήμερα Παρασκευή έγινε γνωστός και ο διαιτητής, ο οποίος θα διευθύνει το ματς στην Μπρατισλάβα, την προσεχή Πέμπτη. Ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ σφυρίζει στη ρεβάνς με τη Σλόβαν. Ο νεαρός (33χρονος) διαιτητής από τη Σουηδία θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης και δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Ολυμπιακός θα τον βρει μπροστά του. Αν και δεν τον έχει… διαιτητεύσει ακριβώς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο εν λόγω διαιτητής ήταν τέταρτος στο Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν 4-2, ενώ είχε διευθύνει το ΠΑΣ Γιάννινα-Οντ Γκρένλαντ 3-0 για τα προκριματικά του Europa League στις 14 Ιουλίου 2016. Φέτος σφύριξε το ματς ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου και τη Φενέρμπαχτσε 0-0 για τον β' προκριματικό του Champions League.

Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς με την PSV:

Διαβάστε επίσης