Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανή η αλλαγή προπονητή στον Απόλλωνα Λεμεσού

Πιθανή η αλλαγή προπονητή στον Απόλλωνα Λεμεσού
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 11:35

Ο Θρύλος έχει το βλέμμα του φιξαρισμένο στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Απέναντί της, η ομάδα του Πειραιά έχει έναν δύσκολο αντίπαλο (δεδομένης της αγωνιστικής κάμψης που έχουν οι «ερυθρόλευκοι») και ένα δύσκολο ματς, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να πάρει. Παρόλα αυτά, κρατάει το μυαλό της και στο μέλλον. Εκεί όπου βρίσκεται ο Απόλλων Λεμεσού, στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Europa League. Και όλα δείχνουν ότι σε αυτά τα ματς, η κυπριακή ομάδα θα πάει με νέο προπονητή. «Φουντώνει» το ρεπορτάζ γύρω από τον αντίπαλο τον οποίο ο Ολυμπιακός θα συναντήσει στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ακούγεται, δε, πολύ έντονα, πως στον Απόλλωνα Λεμεσού έχουν ρίξει… δίχτυα στην Ισπανία, για να βρουν τον νέο προπονητή του Συλλόγου. Όλα δείχνουν ότι το γυαλί έχει… ραγίσει, με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και εκείνος αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν, από την ομάδα της Λεμεσού. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και αυτές φυσικά θα επηρεάσουν και τον Ολυμπιακό (ως προς το σκάουτινγκ του αντιπάλου) εφόσον περάσει τη Σλόβαν και πάει στα πλέι οφ του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης