Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναλύουν Κορμπεράν και Βατσλίκ

Αναλύουν Κορμπεράν και Βατσλίκ
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 12:55

Όλα είναι… Σλόβαν! Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία ρεβάνς με την ομάδα της Σλοβακίας, μέσω της οποίας θα εξασφαλίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League. Και άπαντες στον οργανισμό του Θρύλου είναι στραμμένοι αποκλειστικά στον αγώνα της Πέμπτης. Σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά, σε επίπεδο αγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα, το πρωί της Τετάρτης, αλλά θα δώσει τη Συνέντευξη Τύπου του στο γήπεδο της Σλόβαν. Ο Κορμπεράν και ο Βατσλίκ θα μιλήσουν για το αυριανό, σπουδαίο ματς.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα:

Τετάρτη 10/8

09.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη (διεξήχθη)

14.30: Αναχώρηση αποστολής για τη Σλοβακία.

20.00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «stadium Tehelné pole». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Κάρλος Κορμπεράν και ο Τόμας Βατσλίκ.

Πέμπτη 11/8

21.30: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (stadium Tehelné pole).

* Η συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (10/8) στις 19.30 και η προπόνησή της στις 20.30, στο «stadium Tehelné pole».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε

Ο Έλληνας άσος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι… Προπονήθηκε και είναι κανονικά στην αποστολή που ταξιδεύει Μπρατισλάβα, πάντως.