Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χουάνγκ έχει κάνει το Ρέντη να χαμογελά

Ο Χουάνγκ έχει κάνει το Ρέντη να χαμογελά
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 14:39

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το… κάτι παραπάνω, στα χαφ. Εκεί όπου έχει ήδη αρκετή ποιότητα, όμως θέλει… κάτι ακόμη. Και φαίνεται πως το έχει βρει στο πρόσωπο του Ίνμπομ Χουάνγκ. Δεν θα… πλέξουμε από τώρα το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει ακόμη παίξει σε επίσημο, ή φιλικό ματς, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έτσι, θα περιμένουμε να τον δούμε σε δράση, προτού ασκήσουμε κριτική, θετική ή αρνητική, στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πάντως καλές συστάσεις.

Και αυτές οι συστάσεις δείχνουν να τον ακολουθούν και στο Ρέτνη. Εκεί όπου καθημερινά δουλεύει, μαζί με τους συμπαίκτες του, σε ατομικές και ομαδικές ασκήσεις. Ο Χουάνγκ έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ανεβαίνει και να βγάζει στο γήπεδο, αυτά για τα οποία αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Στις προπονήσεις, επαναλαμβάνουμε. Και αυτό που μεταφέρουμε δεν έχει να κάνει με το τι έχουμε δει, αλλά το τι λένε για εκείνον, από το Ρέντη. Τι αίσθηση αφήνει ο ποδοσφαιριστής, στο πρώτο του αυτό διάστημα, στο Ρέντη.

Γρήγορη σκέψη, γρήγορη μεταβίβαση. Ταχύτητα στο μυαλό, αλλά και στα πόδια, ικανότητα να προωθεί γρήγορα μπροστά την μπάλα. Προσήλωση στο πλάνο που έχει ο Κορμπεράν και σε αυτά τα οποία ζητάει. Συνολικά, μια πολύ καλή εικόνα αφήνει ο Χουάνγκ, αυτή τη στιγμή στο Ρέντη και σιγά-σιγά ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Ανυπομονούμε να τον δούμε σε δράση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης