Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο ματς με τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 10:54

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Σε ένα γήπεδο στο οποίο παραδοσιακά βρίσκονται οπαδοί των Πειραιωτών, δίχως να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Υπάρχει, άλλωστε, χωριστή εξέδρα, ειδικά για τους φιλοξενούμενους. Για τον λόγο αυτό, προκαλεί απορίες η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η αρκαδική ΠΑΕ, σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων, για το εν λόγω παιχνίδι. Θυμίζουμε, αυτό είναι Δευτέρα 29/8 και ώρα 19:00. Τι είπε, λοιπόν, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, για το ματς; Ότι δεν θα βγάλει εισιτήρια και πως στο γήπεδο θα μπουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας…

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Δευτέρα (29/08, 19:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

Διευκρινίζει η αρκαδική ΠΑΕ ότι το ίδιο θα συμβεί με όλο το «Big 5», όμως είναι πραγματικά άξιο απορίας, για ποιο λόγο να προτιμά να μείνει το γήπεδο μακριά από… γεμάτο, όταν μπορεί να έχει όμορφη ατμόσφαιρα, με οπαδούς και από τις δύο πλευρές…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης