Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 11:43

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Όταν δεν το σέβεσαι και το «βιάζεις», σε τιμωρεί. Αλλά και ανταμείβει. Όταν το τιμάς και το προάγεις, σε ανταμείβει. Όπως έκανε χθες (21/8) με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Γάλλος αστέρας έλαμψε και απέδειξε ξανά ότι η ηλικία στην ταυτότητα είναι μονάχα ένας αριθμός. Και τίποτα περισσότερο. Το να βρει γκολ σε αυτό το ματς ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν απλώς απόδοση ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.

Ο Γάλλος δεν ήταν απλώς εξαιρετικός. Ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Και όσο και αν ορισμένοι προσπαθούν να πείσουν ότι το να διακρίνεται ο Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό στα 37-38 του είναι… κακό, ο Γάλλος θα γελούσε, αν τα διάβαζε. Γιατί πρώτος ο ίδιος ξέρει πως ποτέ ένας παίκτης μόνος του δεν αρκεί, για να ξεχωρίσει. Πρέπει να έχει και υποστήριξη.

Όπως και να ‘χει, ο Ματιέ ξεχώρισε και χθες. Έκανε ένα τρομερό ματς και έδειξε ότι όχι απλώς έχει 90λεπτο, αλλά και 90λεπτο ΠΟΙΟΤΙΚΟ. Με ουσία. Το γκολ ήταν η μεγάλη ανταμοιβή του. Ποδοσφαιρική ανταμοιβή. Από αυτή που αξίζει σε έναν τόσο μεγάλο παίκτη, όπως ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών

Το περιστατικό με τον Παντελάκη έφερε ξανά στο προσκήνιο τη σημαντική παρουσία του Δρ. Χρήστου Θέου, στον Ολυμπιακό.