Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 11:13

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει εντατικά στο γήπεδο, αλλά και στα γραφεία, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, για να βελτιώσει σε όλα τα επίπεδα την εικόνα της. Να αποκτήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη συνοχή και να έχει την απόδοση που απαιτείται, για να κάνει και φέτος πρωταθλητισμό. Αλλά και να βρει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τονώσουν την ποιότητα της ομάδας και θα δώσουν στον Κάρλος Κορμπεράν το δικαίωμα να δουλέψει καλύτερα και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και η Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου είναι μια ημερομηνία σημαντική, σε αυτό το δεύτερο κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί τυπικά να έχει ένα περιθώριο, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, αλλά μέχρι τότε θα είναι αργά, για ένα κομμάτι σημαντικό του φετινού Θρύλου: Την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα. Και πρέπει μέχρι τότε να έχει ολοκληρώσει το παζλ του φετινού ρόστερ, ώστε να μπορέσει να το δηλώσει στην UEFA για τα ματς των ομίλων. Ελπίζουμε του Europa League.

Είναι λογικό και αναμενόμενο το ότι μέχρι τα τέλη του Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και να έχει κλείσει το ρόστερ του, για να το έχει διαθέσιμο και στην Ευρώπη. Οπότε τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης