Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 12:18
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Τρόμαξε όλο το Καραϊσκάκη, στη σύγκρουση του Χασάν με τον Παντελάκη. Οι δύο ποδοσφαιριστές χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι και έπεσαν άτσαλα στο γήπεδο, στο 31’ του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Χασάν σηκώθηκε πρώτος και έδειξε να συνέρχεται άμεσα, όμως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ δεν κατάφερε να συνεχίσει. Αποχώρησε με φορείο και αντικαταστάθηκε, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, για να κάνει εξετάσεις.

Η αντίδραση συμπαικτών του και παικτών του Ολυμπιακού ήταν άμεσα, ζητώντας γρήγορα ιατρικό επιτελείο. Και εκτός από τους γιατρούς του ΠΑΣ, στο χορτάρι έτρεξαν και ο Χρήστος Θέος, με τον Νίκο Λουκουρέση. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού… Παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, μαζί με τον γιατρό της ομάδας των Ιωαννίνων και φρόντισαν για να βγει ο παίκτης εκτός γηπέδου και να λάβει άμεσα την απαραίτητη φροντίδα.

Το περιστατικό με τον Παντελάκη έφερε ξανά στο προσκήνιο τη σημαντική παρουσία του Δρ. Χρήστου Θέου, στον Ολυμπιακό. Και όχι μόνο. Πάντα εκεί ο γιατρός του Ολυμπιακού, για παίκτες του Θρύλου, αλλά και των αντιπάλων… Η υγεία των ποδοσφαιριστών δεν βλέπει διαχωρισμούς, άλλωστε. Ο γιατρός του Ολυμπιακού στάθηκε δίπλα στον Παντελάκη και από τον ΠΑΣ εξέφραζαν την ευγνωμοσύνη τους, για τον τρόπο με τον οποίο ο γιατρός του Ολυμπιακού ήταν στο πλάι του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης