Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο «μηδέν παθητικό» που σήμανε νίκη

Πρώτο «μηδέν παθητικό» που σήμανε νίκη
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 12:02

Ο Ολυμπιακός κατάφερε, στο ματς της πρώτης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, να κρατήσει το ‘μηδέν παθητικό’ και παράλληλα να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν. ΟΚ, νίκησε και στην Μπρατισλάβα, στα πέναλτι και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League, όμως στην κανονική διάρκεια το ματς ήταν… «Χ». Ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει με το… αριστερό τη σεζόν, αλλά αρχίζει να διορθώνει τα πράγματα. Χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Το «μηδέν παθητικό» στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων, το βράδυ της Κυριακής, ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα, όσο και αν το θεωρούμε… δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει και χωρίς να δέχεται γκολ. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι έτσι και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ, ενώ παράλληλα κέρδισε κιόλας, είναι ενδεικτικό του τι πρέπει να διορθώσει ο Θρύλος στη συνέχεια.

Η ομάδα πρέπει να βρει ξανά την καλή ανασταλτική της λειτουργία και να κερδίσει έτσι την ασφάλεια που θα της επιτρέπει να βγαίνει μπροστά με περισσότερη ορμή, για να βρίσκει γκολ. Είπαμε, ο Θρύλος έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει και σε αυτό τον τομέα. Αλλά το πρώτο «μηδέν παθητικό» της σεζόν, που έφερε και νίκη, είναι οδηγός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών

Το περιστατικό με τον Παντελάκη έφερε ξανά στο προσκήνιο τη σημαντική παρουσία του Δρ. Χρήστου Θέου, στον Ολυμπιακό.