Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα και στα δύο γκολ με τον ΠΑΣ ο Ραντζέλοβιτς (video)

Μέσα και στα δύο γκολ με τον ΠΑΣ ο Ραντζέλοβιτς (video)
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 16:37

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς έχει βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Θρύλου, πιθανώς λόγω συγκυριών, αλλά και επειδή αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Ο Σέρβος συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι του Θρύλου, δίνει πράγματα σε ομαδικό επίπεδο, ενώ και ατομικά προσπαθεί να κάνει περισσότερες ενέργειες και να προσφέρει στο σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν. Και αυτή του η προσπάθεια αναγνωρίζεται.

Ο νεαρός ακραίος ήταν καλός και στην Κύπρο. Αλλά και χθες (21/8). Συμμετείχε ενεργά στο σκοράρισμα του Ολυμπιακού, είτε εκτελώντας και σκοράροντας ο ίδιος, όπως στο 2-0, είτε δημιουργώντας, βγάζοντας την κάθετη στον Άβιλα, πριν εκείνος κάνει τη σέντρα για το κεφάλι του Βαλμπουενά και κατ’ επέκταση το 1-0.

Ο Σέρβος συνείσφερε και στα δύο γκολ του Θρύλου, απέναντι στον ΠΑΣ, στη νίκη της πρεμιέρας. Και πιθανώς αν ο Γκάρι και ο Μασούρας ήταν στο 100% και ο Ντε Λα Φουέντε έτοιμος, θα τον βλέπαμε πολύ λιγότερο. Αλλά τώρα οφείλουμε να του απονείμουμε τα εύσημα και να αναγνωρίσουμε την προσφορά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης