Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόθεση Καμαρά: «Θέλει Ρόμα και πιέζει» λένε οι Ιταλοί (photo)

Υπόθεση Καμαρά: «Θέλει Ρόμα και πιέζει» λένε οι Ιταλοί (photo)
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 12:11

Το όνομα του Μαντί Καμαρά «ακούγεται» έντονα στην επικαιρότητα και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο εξωτερικό συζητιέται διαρκώς. Ολοένα και πιο έντονα. Στο προσκήνιο είναι, από την Ιταλία, η Ρόμα και η Μόντσα. Και φαίνεται πως ο Μαντί Καμαρά δείχνει να προτιμά την προοπτική των Ρωμαίων. Φαίνεται πως η νεοφώτιστη ομάδα της Μόντσα δεν τον… «γεμίζει» ως ιδέα, αν και φέρεται να έχει κάνει καλύτερη πρόταση στον Ολυμπιακό, από εκείνη της Ρόμα.

Όπως αναφέρει σήμερα το Sky Sport στην Ιταλία, ο Μαντί φέρεται να προτιμά Ρώμη και να πιέζει για αυτό. Για να προχωρήσει η μεταγραφή του στην ομάδα της «αιώνιας πόλης». Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρόμα έχει κάνει πρόταση δανεισμού του Μαντί Καμαρά, με οψιόν αγοράς. Από πλευράς του, ο Ολυμπιακός φέρεται να επιθυμεί η ρήτρα αγοράς του Μαντί να πάρει χαρακτήρα υποχρεωτικής. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν για αυτό, τότε είναι πιθανό η μεταγραφή να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ρόμα θέλει δανεισμό με 1,5 εκατομμύριο και 9 εκατομμύρια οψιόν για το προσεχές καλοκαίρι. Η άλλη πρόταση είναι από τη Μόντσα και αφορά σε δανεισμό με 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά και υποχρεωτική οψιόν ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, με την προϋπόθεση ότι η ιταλική ομάδα θα παραμείνει στη Serie A.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης